Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udar na hrvatski turizam

Crna Gora: Dan na moru za samo devet eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti Crne Gore završavaju veliku promidžbenu akciju svojeg turizma u kojoj reklamiraju deset dana odmora za 99 eura.

Cijena je to koja se odnosi na privatni smještaj na crnogorskoj obali izvan sezone, tijekom lipnja, rujna i listopada, a još je uvijek otvorena mogućnost da u cijenu od 99 eura za goste iz regije uđu i troškovi prijevoza koje bi u tom slučaju snosila crnogorska vlada, piše Večernji list. Dodaje kako je regionalnoj kampanji cilj premostiti još jednu godinu sa što manje gubitaka. Ima li zbog toga hrvatski privatni smještaj pravo na brigu?

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi"

Neno Penezić iz udruge privatnih iznajmljivača kako kako se radi o dobrom triku koji će sigurno privući pažnju, no dvoji oko velikog efekta. Kaže kako se tijekom lipnja i na hrvatskoj obali smještaj u dvokrevetnoj sobi može dobiti za deset eura te da stoga crnogorska cijena od 99 eura nije nešto neviđeno povoljno. Ističe kako se kod nas ipak za isti novac dobije znatno viši standard. 'Prošloga smo ljeta imali više slučajeva stranih gostiju koji su nakon dva-tri dana prekinuli svoj odmor u Crnoj Gori, u privatnom smještaju, i došli u Hrvatsku', rekao je Penezić za Večernji list.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene