Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasti Crne Gore završavaju veliku promidžbenu akciju svojeg turizma u kojoj reklamiraju deset dana odmora za 99 eura.


Cijena je to koja se odnosi na privatni smještaj na crnogorskoj obali izvan sezone, tijekom lipnja, rujna i listopada, a još je uvijek otvorena mogućnost da u cijenu od 99 eura za goste iz regije uđu i troškovi prijevoza koje bi u tom slučaju snosila crnogorska vlada, piše Večernji list. Dodaje kako je regionalnoj kampanji cilj premostiti još jednu godinu sa što manje gubitaka. Ima li zbog toga hrvatski privatni smještaj pravo na brigu?

Vezani članci Rt Kamenjak Kupači, oprez: U Istri se teško ozlijedila 22-godišnjakinja. Skočila u more s visine od 14 metara Turisti u Budvi Crna Gora uvodi strože mjere usred sezone: Kafiće i restorane očekuju rigorozne kazne za nepridržavanje

Neno Penezić iz udruge privatnih iznajmljivača kako kako se radi o dobrom triku koji će sigurno privući pažnju, no dvoji oko velikog efekta. Kaže kako se tijekom lipnja i na hrvatskoj obali smještaj u dvokrevetnoj sobi može dobiti za deset eura te da stoga crnogorska cijena od 99 eura nije nešto neviđeno povoljno. Ističe kako se kod nas ipak za isti novac dobije znatno viši standard. 'Prošloga smo ljeta imali više slučajeva stranih gostiju koji su nakon dva-tri dana prekinuli svoj odmor u Crnoj Gori, u privatnom smještaju, i došli u Hrvatsku', rekao je Penezić za Večernji list.