Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Topi se

Čišćenje snijega s krova Sabora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su snijeg s krova Sabora čistili vatrogasci.

Snijeg koji je posljednjih tjedan dana padao na području Zagreba, topi se. Potreban je stoga poseban oprez prilikom prolaska pokraj zgrada i kuća s čijih bi krovova na ulicu mogao pasti snijeg.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor

Kako bi prolazak kroz grad bio što sigurniji, vatrogasci su izašli na teren i čiste krovove objekata s kojih pada otopljeni snijeg. Naše su kamere zabilježile čišćenje snijega s krova Hrvatskog sabora na Markovom trgu.

>> Pogledajte što je snježna oluja napravila u Plaškom! Proglašena elementarna nepogoda!

Posljednjih je dva tjedna u Hrvatskoj palo mnogo snijega. Prvi je put nakon mnogo godina u većoj količini pao i na Split. Osim Splita, cijela je Dalmacija imala probleme sa snježnim nevremenom, pa su se tako odsječena našla mnoga sela u kojima je napadalo i više od metar snijega.

Jučerašnjim zatopljenjem snijeg se počeo topiti, pa je potreban oprez prilikom prolaza pokraj objekata s kojih padaju gromade snijega. U Osijeku je na jedan auto jučer tako pala velika količina snijega i leda i napravila mu veliku udubinu na haubi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene