Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karlovački župan Ivan Vučić proglasio je, zbog orkanskog vjetra i velikih snježnih zapuha koji su jučer i danas počinili znatnu štetu, elementarne nepogode za općine Plaški i Saborsko.


Elementarna nepogoda za općine Plaški i Saborsko proglašena je zbog velike oluje koja je jučer blokirala jednu od glavnih prometnica i zbog čega je bila potrebna hitna evakuacija ljudi koji su se našli na cesti. Snježni zapusi bili su veći od 3 metra.

Vezani članci Plaža Uživali su na plaži, a onda se vrijeme naglo promijenilo, jedva su uspjeli skupiti stvari Nevrijeme, ilustracija Grmljavinsko nevrijeme s tučom zahvatilo Dalmatinsku zagoru, u Sinju potopljene ulice

U obrazloženju Karlovačke županije se navodi da su 'vremenske nepogode onemogućile promet' te su hitne i ostale mjerodavne službe učinile sve radi njegove normalizacije, a orkanski vjetar i veliki snježni zapusi počinili su 15. i 16. veljače 2012. znatnu štetu.

Školski odbor Osnovne škole 'Plaški' odlučit će o nastavi u toj školi i u područnoj školi u Saborskom u skladu s mogućnostima dolaska učenika i zaposlenika brinući se ponajprije o njihovoj sigurnosti. (Hina)