Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snježni nanosi

Pogledajte što je snježna oluja napravila u Plaškom! Proglašena elementarna nepogoda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovački župan Ivan Vučić proglasio je, zbog orkanskog vjetra i velikih snježnih zapuha koji su jučer i danas počinili znatnu štetu, elementarne nepogode za općine Plaški i Saborsko.

Elementarna nepogoda za općine Plaški i Saborsko proglašena je zbog velike oluje koja je jučer blokirala jednu od glavnih prometnica i zbog čega je bila potrebna hitna evakuacija ljudi koji su se našli na cesti. Snježni zapusi bili su veći od 3 metra.

Pročitajte i ovo Snijeg i led otežavaju povratak kući milijunima Kineza uoči Proljetnog festivala - 4 Ima i poginulih VIDEO/FOTO Ledeni užas u Kini: Tisuće zarobljene u jednom od najvećih prometnih čepova, muškarac danima nije mogao iz vozila Poplava u Los Angelesu - 1 Vremenski fenomen Snažna oluja pogodila Kaliforniju: Atmosferska rijeka ubila više ljudi

U obrazloženju Karlovačke županije se navodi da su 'vremenske nepogode onemogućile promet' te su hitne i ostale mjerodavne službe učinile sve radi njegove normalizacije, a orkanski vjetar i veliki snježni zapusi počinili su 15. i 16. veljače 2012. znatnu štetu.

Školski odbor Osnovne škole 'Plaški' odlučit će o nastavi u toj školi i u područnoj školi u Saborskom u skladu s mogućnostima dolaska učenika i zaposlenika brinući se ponajprije o njihovoj sigurnosti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene