Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka u zadnji trenutak

Ćiro Blažević pred kamerama priznao zašto je napustio HDZ, na izbore ide s Bandićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Ćiro Blažević objavio je kako na predstojećim parlamentarnim izborima napušta HDZ te na njih izlazi s Milanom Bandićem.

U jeku početka izborne kampanje, političke stranke predstavljaju svoje programe, a neki u posljednji trenutak biraju stranu kojoj će se prikloniti. Najuspješniji hrvatski nogometni izbornik svih vremena  Miroslav Ćiro Blažević izjavio je kako napušta HDZ te da na predstojeće izbore izlazi s Milanom Bandićem.

Pročitajte i ovo Tarik Filipović Trener svih trenera Poznati Hrvati o odlasku Ćire Blaževića: "Zračio je nekim optimizmom i kad je bilo najteže" Slika nije dostupna CIJEPI SE, MISLI NA DRUGE U veliku kampanju uključio se i Ćiro: "Cijepite se, prestanite biti budale, budite pametni! I radi vas i radi svih onih koje volite"

Za Novu TV kazao je kako je izašao iz HDZ-a zbog taštine i povrijeđenosti zbog neangažiranja u sportu pa je pozitivno odgovorio na Bandićev poziv te mu pristupio kao predstavnik u dijaspori.

"I mislim da ću uvjeriti mog prijatelja Bandića da se u datom času moramo prikloniti HDZ-u kako bi HDZ dobio izbore", rekao je Blažević za Dnevnik Nove TV.

Većina stranaka, koalicija i nezavisnih liste predaju ovaj tjedan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene