Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinoć prijavljen nestanak

HGSS traga za Francuskinjom, bila na festivalu psihodelije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne festivalu psihodelije bilo je oko dvije tisuće posjetitelja iz čitavog svijeta, najviše iz europskih zemalja, koji su bili smješteni u kampovima uz Mrežnicu.

Četiri pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Karlovac, tragaju za Francuskinjom čiji je nestanak prijavljen u utorak navečer.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

HGSS-ovci su prvo pokrenuli protokol lociranja mobitela francuske državljanke koje je nestala na području Tržića Tounjskog. Naime, u blizini, u mjestu Primišlje kod Slunja, od 15. srpnja pa do ponedjeljka navečer održavao se festival elektroničke glazbe Momento Demento na kojem je bila i Francuskinja za kojom se traga.

Ne festivalu je bilo oko dvije tisuće posjetitelja iz čitavog svijeta, najviše iz europskih zemalja, koji su bili smješteni u kampovima uz Mrežnicu. Podsjetimo, na festivalu je u nedjelju ujutro umro 51-godišnji Samoborčanin, najvjerojatnije od predoziranja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene