Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentar na fotografiju

Čačić: Moguće je da se autom prebacim do ćoška

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić u svom je stilu komentirao fotografiju na kojoj je ulovljen da, i nakon što je rekao da neće, ipak vozi.

Na pitanja novinara odgovarao je bahato i bez konkretnog odgovora. Na činjenicu da su ga u veljači fotografirali kako vozi, iako je nakon niza nesreća objavio da će ga od sada voziti službeni vozači, Čačić je rekao kako je 'moguće da se prebacim od jednog do drugog ćoška'.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“

>> 'Uhvaćen' za volanom: Radimir Čačić opet vozio!

Na upit da je vozio i pritom razgovarao na mobitel Čačić je rekao kako je i to moguće. 'Moguće je da se javim i kažem da ću nazvati kasnije', rekao je Čačić.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine Radimir Čačić novinarima je rekao kako se prepušta u ruke službenih vozača. 'Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči, a nalazimo se u stresnoj situaciji zadnjih mjeseci i to ne samo ja, da od sutra već imam nekoliko službenih vozača do 10, 11 navečer. Ja zaista ne mogu i nisam u poziciji da vozim više, makar od parkinga do parkinga', rekao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene