Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radimir Čačić u svom je stilu komentirao fotografiju na kojoj je ulovljen da, i nakon što je rekao da neće, ipak vozi.


Na pitanja novinara odgovarao je bahato i bez konkretnog odgovora. Na činjenicu da su ga u veljači fotografirali kako vozi, iako je nakon niza nesreća objavio da će ga od sada voziti službeni vozači, Čačić je rekao kako je 'moguće da se prebacim od jednog do drugog ćoška'.

Vezani članci Auto, ilustracija Bio je prebrz i prežestok: Dvogodišnji dječak "ukrao" ključ pa vozio automobil 150 metara dok se nije zabio u stup Radimir Čačić Čačić o borbi protiv HDZ-a: "Što kod mene piše na plakatima? Ništa mi tu ne lutamo. Lijevo Čačić - DA, desno HDZ - NE"

>> 'Uhvaćen' za volanom: Radimir Čačić opet vozio!

Na upit da je vozio i pritom razgovarao na mobitel Čačić je rekao kako je i to moguće. 'Moguće je da se javim i kažem da ću nazvati kasnije', rekao je Čačić.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine Radimir Čačić novinarima je rekao kako se prepušta u ruke službenih vozača. 'Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči, a nalazimo se u stresnoj situaciji zadnjih mjeseci i to ne samo ja, da od sutra već imam nekoliko službenih vozača do 10, 11 navečer. Ja zaista ne mogu i nisam u poziciji da vozim više, makar od parkinga do parkinga', rekao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.