Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VATROGASCI U AKCIJI

Buknuo požar kod Požege: Vatra je gutala radionicu, automobile... Materijalna šteta je velika, policija istražuje što se dogodilo

Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 3
Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 3 DVD Jakšić/ FB
Aktualno Galerija Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 3 Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 3 Foto: DVD Jakšić/ FB Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 2 Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 2 Foto: DVD Jakšić/ FB Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 7 Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 7 Foto: DVD Jakšić/ FB Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 6 Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 6 Foto: DVD Jakšić/ FB +12 Vatrogasci ugasili požar autolakirerske radionice u Radnovcu - 5 Galerija 1/17 >>
Požar velikih razmjera izbio je u autolakirerskoj radionici nadomak Požege noćas iza dva sata. Gašenje je trajalo gotovo dva sata. Očevid je u tijeku, a nastala je velika materijalna šteta.

Rano jutros oko dva sata u mjestu Radnovac nedaleko od Požege došlo je do požara u autolakirerskoj radionici obrta u vlasništvu 43-godišnjaka.

Dojavu su dobili i u gašenju sudjelovali vatrogasci DVD-a Jakšić, koji su došavši brzo na mjesto intervencije počeli gasiti radionicu, tri vozila i krovište zgrade pokraj radionice.

U radionici se, kažu, nalazilo i jedno prerađeno električno vozilo, kojem su uklonili baterijski sklop i potopili ga u vodu da ne bi došlo do ponovnog zapaljenja.

Požar je ugašen nešto prije četiri sata ujutro, a nastala je velika materijalna šteta, objavili su vatrogasci na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavljen očevid Detalji užasa u Sisku: U požaru stana poginula žena, otkriven uzrok tragedije

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na 4. katu FOTO Drama u Zagrebu: Planulo u stanu, vatrogasci izvlačili ženu

Policija je priopćila da slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedenog požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene