Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović i branitelji koji prosvjeduju već nekoliko mjeseci su postigli dogovor.


'Ja mislim da je sve već dogovoreno i riješeno, po informacijama koje imam premijer Milanović i dečki već su se dogovorili. Konačno, hvala Bogu, nakon 200 i nešto dana postignut je dogovor iako je to trebalo riješiti već drugi dan kad je šator podignut u Savskoj', rekao je brigadir Miodrag Demo, stopostotni vojni invalid Domovinskog rata koji obnaša dužnost jednog od čelnih osoba u Uredu za branitelje Grada Zagreba.

Sindikat policije: Smirite tenzije i pustite policiju na miru

Vezani članci Zoran Milanović u posjetu poplavljenom području VIDEO Milanović obilazio mjesto stradalo u poplavi, pričao s bakicom, a onda ispalio šalu na svoj račun: "Moram paziti što pričam" Zoran Milanović Milanović ljutit: "Morat ćemo o tome razgovarati. Tretira nas se kao sitan kusur." Komentirao i izostanak sigurnosne provjere sudaca: "Netko je to trebao tražiti. Sramota"

'Zakon treba biti jedinstven, mislim da Matić mora malo više senzibilnosti pokazati prema tim ljudima u kolicima, a i dečki da se polako sukladno gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj da budu tolerantniji', dodao je Demo.

'Kada je netko najslabiji, a branitelji kao invalidi jesu najslabiji, onda je dužnost nas da ih zaštitimo, naročito nas generala', rekao je Mladen Markač upitan za komentar o prosvejdu branitelja.

Podsjetimo, sastanak premijera s braniteljima dogovoren je za ponedjeljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook