Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brammertz iznenada posjetio Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, u svojstvu predsjednice Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom u Den Haagu, sastala se s glavnim tužiteljem tog suda Sergeom Brammertzom, priopćeno je iz vlade.

Tijekom razgovora, kako stoji u priopćenju, Kosor je izrazila odlučnost Hrvatske za potpunu i otvorenu suradnju s ICTY-em. Također su razmijenjene informacije o dokumentima koji se još traže te je dogovoreno da se suradnja nastavi preko nadležne uprave u Ministarstvu pravosuđa.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo"

S Brammertzom se sastala i ministrica pravosuđa Ana Lovrin, a tema razgovora bila je suradnja hrvatskih pravosudnih tijela i Haškog tužiteljstva, kaže se na kraju priopćenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene