Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivali se od fotografa na Plesu

Bračni par Pevec bježi u inozemstvo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par Pevec fotograf tjednika Nacional uhvatio je danas u Zračnoj luci Zagreb, u trenutku kada su se čekirali za zrakoplovnu rutu u inozemstvo.

Zdravko i Višnja Pevec su u društvu djevojke njihovog sina čekirali prtljagu i karte za terminal predviđen za letove za Koeln i Istanbul.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brane se sa slobode Ekskluzivni video: Pevecovi stigli doma Slika nije dostupna Na prijedlog odvjetništva Višnja i Zdravko Pevec ostaju u pritvoru!

Iz nekog razloga, Pevecima je zasmetalo što ih se fotografira, pa su pokušali izbjeći daljnje eksponiranje, na način da su se sklonili iza prvog dostupnog stupa, da bi nakon neuspješne kamuflaže ubrzanim koracima odmakli na drugi dio aerodroma, piše Nacional.

Nisu poznati razlozi zbog kojih Peveci putuju u inozemstvo, na odmor ili poslovno putovanje ili je posrijedi nešto treće. Zdravko Pevec je odnedavno pod sumnjom da je prevario poslovne partnere, na način da je izdavao mjenice bez pokrića. Ukupni dug Peveca iznosi 1,2 milijarde kuna, a račun je od sredine listopada blokiran na iznos od 225 milijuna kuna.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene