Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozdravio privođenje

Boris Milošević osudio napad na mladića zbog Škorine pjesme: ''Nadam se da će biti primjereno kažnjeni''

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević iz redova SDSS-a osudio je napad na mladića koji je pretučen u mjestu kraj Vinkovaca. Podsjećamo, mladić je pretučen na privatnoj zabavi nakon što je, kako kaže, naručio Škorinu pjesmu.

Zbog napada na mladića i još jednu osobu, uhićena su trojica muškaraca iz Srijemskih Laza, a podignuta je kaznena prijava za pokušaj ubojstva i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Kod jednog od počinitelja pronađeno je ilegalno oružje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tuga u Splitu FOTO Ispred trgovine u kojoj je ubijena žena upaljene svijeće, svjedoci prepričavaju što je napadač vikao

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠILA POTRAGA Drama u Dubravi: Policija uhvatila muškarca koji je pobjegao nakon sukoba, navodno je bio naoružan

''Očekujem da policija istraži i rasvjetli do kraja taj događaj. Pozdravljam što su odmah priveli trojicu osumnjičenih počinitelja i nadam se da će biti primjereno kažnjeni i apsolutno osuđujem takvu vrstu nasilja koja ne doprinosi suživotu ni na tom području, a i generealno ne pridonosi atmosferi normalnog suživota i tolerancije na području cijele Republike Hrvatske'', istaknuo je Boris Milošević u Vijestima Nove TV.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene