Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

zastrašujući čin nasilja

Škoro posjetio mladića koji je gotovo umro jer je naručio njegovu pjesmu: "U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića"

Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: DNEVNIK.hr
Prije nekoliko dana grupa mladića pretukla je 28-godišnjaka jer je naručio pjesmu Miroslava Škore. Radi se o skupini muškaraca iz Srijemskih Laza. Danas je Škoro posjetio mladića te najavio da će o tome govoriti u utorak u Saboru.

Mladića koji je zbog Škorine pjesme izvukao deblji kraj s višestrukim prijelomom lubanje i kosti lica, očne šupljine i nosne kosti posjetio je Miroslav Škoro. Naime, na proslavi rođenja rođakova sina pretukli su ga dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza jer je nakon pitanja ima li glazbenu želju - poželio čuti neku od Miroslava Škore.

Večeras ga je posjetio i sam pjevač u vinkovačkom Novom Selu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠILA POTRAGA Drama u Dubravi: Policija uhvatila muškarca koji je pobjegao nakon sukoba, navodno je bio naoružan

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jedva preživio Naručio Škorinu pjesmu pa završio u bolnici: "Doslovno su mi skakali po glavi"

"Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu "Mata", te je zbog toga gotovo do smrti pretučen. U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza. Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti. Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru", napisao je Škoro.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene