Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivša saborska zastupnica radi kao čistačica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svojedobno najmlađa saborska zastupnica, Sanja Kapetanović nakon odlaska iz politike naglo je nestala iz javnog života . Nedavno je otkriveno da u novoj zgradi kazališta Histriona radi kao čistačica.

Sanja Kapetanović rijetka je, ako ne i jedina političarka koja nije iskoristila svoju poziciju u visokoj politici i nije naplatila saborsko iskustvo, piše Jutarnji list.

'Da, radim kao čistačica. Radila sam ove četiri godine svakakve poslove jer treba platiti podstanarski stan, režije i sve ostalo. Apsolventica sam i želim konačno završiti fakultet', rekla je Sanja Kapetanović. 

Ona ne misli da je trebala obijati pragove i vući za rukav moćnije od sebe kako bi joj pomogli, već je odlučila, pomalo prkosno, raditi i probijati se sama. 

Kaže kako joj je sada uoči ljeta dobro uletio taj posao u kazalištu Histrion jer i ona želi ići na more. No, Sanja upravo završava i scenarij za sapunicu “Zabranjena ljubav”. 

Smije se i kaže kako joj je iskustvo zastupnice pomoglo da iskristalizira jedan lik.

'Nije mi teško raditi, a i ne želim odstupiti od svojih principa. Radeći svakojake poslove susretala sam mnoge ljude koji se probijaju kroz život, a da nitko o njima nikada ništa nije napisao, niti se za njih zainteresirao. Mene netko možda može smatrati neuspješnom, jer nisam iskoristila politički položaj.

Bože moj, mislim da nikome, a pogotovo ljudima u mojoj stranci, ne mora biti neugodno što je njihova bivša zastupnica radila i posao čistačice', kaže Kapetanović. Doduše, priznaje da je to stvarno težak posao.

Kada je 2000. godine ušla u Sabor, Sanja Kapetanović bila je najmlađa zastupnica ikada izabrana u hrvatski parlament.

Imala je 25 godina i bila prava zastupnica buntovne mladeži, prepuna ideala.

No njezin entuzijazam i energija topili su se naočigled s odmicanjem mandata, a pred kraj je otvoreno govorila o besmislenosti bavljenja politikom. 

Njena stranačka kolegica Milanka Opačić kaže da je Sanja nakon odlaska iz Sabora jednostavno nestala i nije javila da ima probleme. 

Nakon što su čuli da Sanja radi kao čistačica, glasnogovornica SDP-a Gordana Grbić kontaktirala je s bivšom zastupnicu, no ona joj je odgovorila da je njezin posao njezin izbor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene