Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepunih sat vremena nakon upita Provjerenog Ministarstvu zaštite okoliša, na teren su poslali građevinsku inspekciju. Do tada prijava građanina o sumnji na ilegalno postavljenu trafostanicu HEP-a , 5 mjeseci je ležala u ladici!


Kako biste se osjećali da ujutro krenete piti kavu, pogledate kroz prozor i shvatite da vam je u dvorištu nikla trafostanica.? Tri obitelji koje smo posjetili ljuti su zbog postojanja neugodnog betonskog bloka pod električnim naponom u njihovoj neposrednoj blizini! Da situacija bude nevjerovatnija, tvrde, objekti su ilegalni! Postavio ih je HEP, no kako i s kojim papirima pitaju ljutiti, ali i zabrinuti građani. Cijelu priču pogledajte večeras u 22 i 20 u Provjerenom!

Vezani članci Otac direktora komunalnog poduzeća i Ana Malbaša Otac direktora komunalnog poduzeća kamenom iz austrougarskog mula izgradio luksuznu vilu Provjereno istražuje slučaj krađe u Biogradu na Moru - 2 Bizarna krađa u Biogradu na Moru: Kako je kamen s mula iz 19. stoljeća završio u luksuznoj vili?