Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno istražuje

Biste li živjeli kraj trafostanice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepunih sat vremena nakon upita Provjerenog Ministarstvu zaštite okoliša, na teren su poslali građevinsku inspekciju. Do tada prijava građanina o sumnji na ilegalno postavljenu trafostanicu HEP-a , 5 mjeseci je ležala u ladici!

Kako biste se osjećali da ujutro krenete piti kavu, pogledate kroz prozor i shvatite da vam je u dvorištu nikla trafostanica.? Tri obitelji koje smo posjetili ljuti su zbog postojanja neugodnog betonskog bloka pod električnim naponom u njihovoj neposrednoj blizini! Da situacija bude nevjerovatnija, tvrde, objekti su ilegalni! Postavio ih je HEP, no kako i s kojim papirima pitaju ljutiti, ali i zabrinuti građani. Cijelu priču pogledajte večeras u 22 i 20 u Provjerenom!

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene