Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ ima novog predsjednika

Što je Bandić poželio Plenkoviću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić je komentirao izbor Andreja Plenkovića za novog predsjednika HDZ-a, kako HDZ-u želi puno uspjeha te je poručio da će građani na izborima odlučiti o njegovu uspjehu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u ponedjeljak, komentirajući izbor Andreja Plenkovića za novog predsjednika HDZ-a, kako HDZ-u želi puno uspjeha te je poručio da će građani na izborima odlučiti o njegovu uspjehu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene" Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

"Ja želim HDZ-u novi vjetar u jedra i želim da rade svoj posao onako kako misle da najbolje znaju, da se prestanu baviti sobom i da počnu raditi posao za ono što je suština političkih stranaka i za što su organizirane, a to znači interes građana Republike Hrvatske. I želim im na tom putu puno usjeha", rekao je Bandić.

Na pitanje novinara misli li da HDZ s Plenkovićem može biti jači, Bandić je odgovorio kako je rekao da im želi puno uspjeha. "Ne znam ja to, tko će to gradirati tko ima manje, tko više uspjeha. To će građani odlučiti na izborima", istaknuo je.

Bandić je komentirao i tekst "Istina o prijavi protiv šefa SDP-a" iz "Nedjeljnjeg Jutarnjeg". U tekstu "Nedjeljnog Jutarnjeg" navedeno je da je suradnju s agencijom "Madison" predsjednik SDP-a Zoran Milanović uvjetovao isplatom 15 tisuća kuna na mjesec za nepostojeće, fiktivne usluge prijatelju Igoru Kneževiću.

"Da je netko otišao u DORH i rekao da je Bandić dao nalog da se isplati oko 15.000 kuna, još iz Remetinca ne bi izašao", rekao je među ostalim Bandić i ponovio kako su ga "zatvorili na pravdi Boga" te kako bi volio da institucije rade svoj posao. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene