Kao što je i obećao novoizabrani gradonačelnik Splita, Ivo Baldasar dogovorio je kavu sa svojim suparnikom tijekom lokalnih izbora Vjekoslavom Ivaniševićem. A jutros su tu kavu uz prisustvo novinara i popili.


Ivo Baldasar, gradonačelnik Splita na svom je Facebook profilu jučer objavio status kojim potvrđuje odlazak na kavu sa Vjekoslavom Ivaniševićem danas u 10 sati.

Vezani članci Ilustracija "Stani, pucat ću!" Mladić usred bijela dana hodao Splitom s noževima u ruci, pogledajte snimku policijske potjere Sudar u Splitu Zbog nesreće u kojoj su ozlijeđeni muškarac i dijete uhićen 24-godišnjak. Bio je pijan, a prije toga je sudjelovao u još jednoj nesreći

Jutros je objavio novi status sa fotografijom koja potvrđuje da je obećano i ostvario.

U nekoliko je navrata Baldasar tijekom kampanje u proteklih mjesec i pol dana naglašavao kako će prihvatiti ideje oporbe, a sa svojim suparnikom za vrijeme lokalnih izbora, Vjekoslava Ivaniševića popiti kavu.

>> Ivo Baldasar u Dnevniku Nove TV: Što su mi prioriteti? Praktički sve!

'Naš simbolički doprinos budućoj konstruktivnoj suradnji u interesu grada Splita je jutrošnja kava na Rivi', napisao je Baldasar na Facebooku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook