Autocesta, ilustracija (Foto: Pixsell, Goran Kovačić)
Autocesta, ilustracija (Foto: Pixsell, Goran Kovačić) Foto: Pixsell, Goran Kova?i?

Hrvatski autoklub upozorava vozače o ograničenjima prometa na autocestama i ostalim prometnicama.


Na autocesti A3 Bregana – Lipovac na 116+000 km između čvorova Lipovljani i Kutina zbog pješaka je potreban pojačan oprez.

Vezani članci Navijači napali policiju - 5 Svjedokinja divljačkog napada huligana na policajce: "Satima smo stajali u koloni i gledali konvoje policijskih automobila..." Ilustracija VIDEO Policija objavila nove snimke nezapamćenog divljaštva i brutalne tučnjave navijača

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica – Zaton Obrovački te Paški most.

Zbog olujnog vjetra zabrana je prometa za I. skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle) na Krčkom mostu te na državnoj cesti DC1 Borje – Klapavica.

Iz istog razloga zabrana je prometa za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja, autocesti A7 čvor Draga – čvor Šmrika te na lokalnoj cesti LC58107 Križišće – Kraljevica.

Zabrana za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zbog zimskih uvjeta na snazi je na državnim cestama: DC25 Korenica – Gospić, DC42 Poljanak, DC52 Špilnik – Korenica, DC218 GP Užljebić – Dobroselo – Mazin – Bruvno i DC429 Selište Drežničko – Prijeboj.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Uzrok udar munje? U buktinji koja je zahvatila putnički avion u Moskvi poginula 41 osoba Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) +1 Avion koji je gorio na moskovskom aerodromu (Foto: AFP)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju