Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

Autoceste djelomično zatvorene zbog olujnog vjetra i zimskih uvjeta, kod Lipovljana na kolniku pješaci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski autoklub upozorava vozače o ograničenjima prometa na autocestama i ostalim prometnicama.

Na autocesti A3 Bregana – Lipovac na 116+000 km između čvorova Lipovljani i Kutina zbog pješaka je potreban pojačan oprez.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Špica sezone Gužve na autocestama: Normalizirao se promet nakon lančanog sudara kod Karlovca Slika nije dostupna Podaci HAK-a Gužve i kolone na autocestama, promet otežava i jak vjetar: U prekidu i dio pomorskih linija

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica – Zaton Obrovački te Paški most.

Zbog olujnog vjetra zabrana je prometa za I. skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle) na Krčkom mostu te na državnoj cesti DC1 Borje – Klapavica.

Iz istog razloga zabrana je prometa za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja, autocesti A7 čvor Draga – čvor Šmrika te na lokalnoj cesti LC58107 Križišće – Kraljevica.

Zabrana za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zbog zimskih uvjeta na snazi je na državnim cestama: DC25 Korenica – Gospić, DC42 Poljanak, DC52 Špilnik – Korenica, DC218 GP Užljebić – Dobroselo – Mazin – Bruvno i DC429 Selište Drežničko – Prijeboj.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Aktualno Uzrok udar munje? U buktinji koja je zahvatila putnički avion u Moskvi poginula 41 osoba Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Foto: Afp Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Foto: Afp Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Foto: Afp Avion koji je gorio na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Avion koji je gorio na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Avion koji je gorio na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Svijet Uzrok udar munje? U buktinji koja je zahvatila putnički avion u Moskvi poginula 41 osoba 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene