Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spremni na kompromis

Merkel pozvala Vučića u Berlin, a on poručio: ''Dat ćemo sve od sebe da se sukobi u regiji izbjegnu''

Angela Merkel i Aleksandar Vučić (Foto: AFP)
Angela Merkel i Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Angela Merkel i Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Angela Merkel i Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Angela Merkel i Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić izjavio je da je njegova zemlja spremna na kompromis vezano za Kosovo i Metohiju.

Upravo je Kosovo među glavnim temama razgovora njemačke kancelarke Angele Merkel i srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je na njezin poziv stigao u Berlin. Merkel je ponovno hvalila reforme koje Srbija provodi na putu prema Europskoj uniji i izjavila da Srbija igra ključnu ulogu što se tiče Kosova i Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse" Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..."

''Srbija smatra da bi bilo kakav sukob na Balkanu sve naše zemlje i sve naše narode vratio 100 godina unazad, i dat ćemo sve od sebe da se tenzije, sukobi ili bilo kakva destabilizacija regije izbjegnu pod svaku cijenu'', rekao je Vučić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene