Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SDP-ova zastupnica Ana Komparić-Devčić izjavila je u nedjelju kako nitko od izabranih SDP-ovih zastupnika nakon izbora nije kontaktirao s Mostovom zastupnicom izabranom u VIII., riječkoj izbornoj jedinici Ines Strenja-Linić.


Mostov glasnogovornik Nikola Grmoja i sama Strenja-Linić ustvrdili su kako je SDP putem posrednika Mostovoj zastupnici ponudio mjesto u izvršnoj vlasti ako podupre SDP u namjeri da sastavi novu vladu.

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović HDZ uzvratio Milanoviću: "Ženomrzac koji loše glumi zaštitnika žena. Samoproglašeni Marlon Brando nastoji skrenuti pažnju" Mislav Bago Novi Crobarometar: Tko je najpopularniji političar, jesu li birači odlučili kazniti predsjednika i premijera zbog javnih nastupa te što smatraju najvećim problemom

'Razgovarala sam sa svim mojim kolegama koji su izabrani zastupnici i nitko od nas nije osobno kontaktirao kolegicu Strenja-Linić. S Mostom pregovaramo kao s cjelinom i još jedno ih pozivamo, kao što ih je već pozvao premijer Zoran Milanović, da preuzmu odgovornost za formiranje Vlade i Sabora', kazala je SDP-ova zastupnica iz Rijeke Ana Komparić-Devčić.

Milanović Petrovu poslao jasnu poruku

Na pitanje je li Mostovu zastupnicu netko kontaktirao putem posrednika, Komparić Devčić je odgovorila kako osobno ne zna niti može znati je li netko s nekim razgovarao te još jednom naglasila kako Mostovu zastupnicu Strenja-Linić osobno nije kontaktirao nitko od SDP-ovih izabranih zastupnika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook