Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ima prepoznatljive tetovaže

Martina je nestala prije pet dana, njezina majka apelira: "Samo želim pronaći svoje dijete. Ako ste je vidjeli..."

Nestala Martina Kolman
Nestala Martina Kolman Foto: Nestali
Martina Kolman (40) nestala je sa zagrebačkog Trnja 19. prosinca 2023. Njezina obitelj očajnički ju pokušava pronaći. Jeste li ju vidjeli?

Martina Kolman otišla je s adrese u zagrebačkoj četvrti Trnje 19. prosinca 2023. i otada joj se gubi svaki trag.

U trenutku kada je izašla iz ujakove kuće na Trnju na sebi je nosila crni kaput s kapuljačom i hlače, a u ruci je držala plavu vrećicu. Mobitel nije ponijela sa sobom.

Na stranici Nestali.hr o njoj saznajemo da je viskoa 165 cm, ima smeđu kosu i zelene oči te je slabije tjelesne građe. Na prsima ima višebojnu tetovažu gavrana, a na lijevoj nozi istetoviran joj je kostur.  

Pročitajte i ovo Donald Trump Kao diktator Trump iskoristio Hitlerovu retoriku, pa se sada brani: "Nije to rekao na način na koji sam ja rekao"

Pročitajte i ovo Pucnjava u Pragu Opasno skrovište Djevojka s fotografije koja je obišla svijet: "Četvrti kat je bio zamka, ubojica je hodao prema nama, netko je pao..."

Njezina majka očajno ju pokušava pronaći.

"Samo želim naći svoje dijete, nemam pojma gdje je ni kako je", rekla je za 24sata.

"Ja sam taj dan radila pa su suprug i mlađa kći išli na policiju prijaviti nestanak. Otad nemamo nikakvih vijesti" objasnila je njezina majka koja moli sve koji su eventualno vidjeli Martinu ili znaju gdje bi se mogla nalaziti da kontaktiraju policiju.

Ako ste vidjeli Martinu ili imate bilo kakve informacije o njezinu stanju ili  mjestu gdje se nalazi, molimo vas da o tome obavijestite policiju na broj 192, putem e-adrese nestali@nestali.hr ili odete u najbližu policijsku postaju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene