Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

u jučerašnjem Dnevniku Nove TV ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak najavio je olakšavanje procedure za strateške investicije. Evo šo su na to rekli saborski zastupnici.


U saborskim će se klupama uskoro ponovno naći zakon o strateškim investicijama, odnosno njegova popravljena verzija. Zakon je to oko kojeg bi se, ističu u SDP-u mogao postići konsenzus s oporbom.

Vezani članci Hajdaš-Dončić, Rainer i Radin dobili nove Audije Potpredsjednici Sabora Reiner, Radin i Hajdaš-Dončić dobili nove luksuzne Audije, Brkić i Petrov odbili Ministrica Divjak s učenicima (Foto: Ministarstvo obrazovanja) - 6 Zastupnici će u Saboru sutra raspravljati o povjerenju ministrici Blaženki Divjak

To uvelike ovisi o kvaliteti izmjena o kojima je u intervjuu za naš jučerašnji Dnevnik govorio ministar Ivan Vrdoljak. U HDZ-u i dalje ističu kako zakon nosi krivi naziv, i upozoravaju da javna poduzeća moraju biti u stanju sama ostvariti ulaganja u zadanim rokovima, kako bi isto mogao i privatni sektor.

>> Ministar Vrdoljak otkrio detalje za ubrzanje velikih investicija!

'Očekujem da valjda država prije svega rješava sustavno kad govorim o tom investicijskom okviru, a svi u primjerenom roku, bez obzira na veličinu ulaganja u svim djelovima Hrvatske mogu brzo i efikasno ostvariti svoje projekte jer to je jedini način da konačno pokrenemo i gospodarski rast i zapošljavanje', kazao je Domagoj Ivan Milošević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook