Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dizel ostaje isti

Poskupljuje benzin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ponoći INA, prema neslužbenim informacijama, blago poskupljuje benzinska goriva dok cijene dizela ostaju iste.

Cijene benzina na benzinskim postajama Ine noćas od ponoći, kako se neslužbeno doznaje, bit će više za 9 lipa po litri ili za oko 1,3 posto, dok cijene dizela i lož ulja ostaju iste.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Intervencija Vlade Nemojte se iznenaditi: Pogledajte koje će vas cijene danas dočekati na benzinskim pumpama Slika nije dostupna Nove cijene Malo olakšanje za vozače: Od danas nove cijene na benzinskim postajama

Prema neslužbenim informacijama, Eurosuper 95 noćas od ponoći pa u iduća dva tjedan na Ininim će se benzinskim crpkama prodavati po cijeni od 6,81 kunu po litri, što je za 9 lipa ili 1,3 posto više od dosadašnjih 6,72 kune. Za 9 lipa poskupit će i Super 95 i od ponoći će stajati 6,66 kuna po litri (dosad 6,57 kune).

Nova cijena Supera plus 98 je 6,85 kuna po litri (dosad 6,76 kuna). Eurodizel će se i dalje prodavati po 6,34 kune, dizel 6,16 kuna, plavi dizel 3,23 kune, a lož ulje po 3,60 kuna po litri. Cine naftnih derivata u Hrvatskoj se mogu korigirati svaka dva tjedna, a korekcija ovisi o tečaju dolara i cijeni derivata na tržištu Mediterana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene