Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sredinom tjedna predstavljene su antirecesijske gospodarske mjere. Jedna od njih tiče se i najveće boljke hrvatskog gospodarstva – izvoza, a ekipa poslovnog magazina Novac provjerila je što o svemu misli jedan od domaćih izvoznika.


U duhu nedavnih događaja vezanih uz Plivu, preuzimanja od strane Teve i otpuštanja dijela radnika, poslovni magazin Novac donosi i kronologiju propasti nekada moćne farmaceutske kompanije. Gledatelji imaju priliku saznati da li je pitanje denacionalizacije imovine u Hrvatskoj uistinu riješeno. Ekipa 'Novca' u nedjelju u 9 sati i 50 minuta na programu Nove TV donosi potresne priče ljudi čija je svakodnevica, upravo zbog ovog problema, vrlo neizvjesna. 

Vezani članci Nacionalni stožer civilne zaštite - 4 Od ponoći nove mjere za kafiće, neka događanja bez mjera uz određene uvjete. Božinović uoči Eura: ''Pozivam ih da to učine'' Josip Aladrović Aladrović objavio detalje mjera za pomoć gospodarstvu: "Do kraja godine bit će isplaćeno 8 milijardi kuna za potpore poslodavcima"