Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarili čvrste temelje

Mesić i Kosor: Rajić je svijetli primjer ulaganja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka i predsjednik uhvatili su se lopate, ali nisu njome raskopali još koju državnu aferu, nego pomogli povratniku Luki Rajiću u postavljanju temelja nove tvornice.

Predsjednik i premijerka dobro su se zaigrali, a čini se da će tvornica generičkih lijekova Luke Rajića imati najčvršće temelje ikad, jer nisu stali na prvoj lopati već na tačkama punih cementa. Luka Rajić predsjedniku je održao obećanje i novac od prodaje Dukata investirao u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Nedostupan lijek - 1 Borba oboljelih od multiplog mijeloma Hrvatska spasonosni lijek ne daje novooboljelima: "Molim vas, odobrite ga! Ako ne za mene, onda barem za nekoga tko će se naći u situaciji u kojoj sam ja" Slika nije dostupna Mesić: 'Rajić mi je obećao da ni jednu kunu neće iznijeti van'

>> Rajić: Ovo je moja domovina i želim tu dalje investirati

'Ovdje imamo jedan svijetli primjer kako se može završiti jedan dio posla i sredstva uložiti u drugi dio posla i opet za proizvodnju i opet za nova radna mjesta', rekao je Mesić. 'Meni gospodin Rajić nije ništa obećao, ali sam ga neki dan s velikim zadovoljstvom primila i sa zadovoljstvom dala potporu', istaknula je premijerka Kosor.

Neće podržati niti jednog od predsjedničkih kandidata

Tvornica koja će stajati oko 300 milijuna kuna trebala bi biti gotova za godinu dana. Otvorit će se stotinjak radnih mjesta. Čovjek koji je svojedobno rekao 'ne pitajte me odakle mi prvi milijun', pred svima se pohvalio kako mu je direktorica rekla da im zasad ide sve od ruke. 'Ona je rekla gospodine Rajiću, odnosno Luka, mi se spominjemo na Luka. Luka prvi mačići su proplivali', rekao je Rajić.

Luku Rajića smo priupitali hoće li financijski podržati bilo kojeg od predsjedničkih kandidata. 'Želim se deklarirati da ne idem u tom smjeru i podržavati jednog pojedinca u utrci, gdje postoji više kandidata', objasnio je Rajić. Dakle, na njegovu potporu, čini se, predsjednički kandidati mogu zaboraviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene