Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Matušić ne isključuje poništenje privatizacije ''Maestrala''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik i predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a Frano Matušić na današnjoj konferenciji za novinare, govoreći o prodaji hotelskoga poduzeća "Maestral", nije isključio moguće poništenje njegove privatizacije.

Matušić je optužio SDP da je za vrijeme njegova mandata provedena esdepeizacija turističkog bogatstva Dubrovnika, jer su tada SDP-ovci najbolje dubrovačke hotele za simboličnu svotu prodali svojim stranačkim prijateljima. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

U  isto je vrijeme odbio komentirati ulogu dubrovačke gradonačelnice u slučaju "Maestral", budući da je grad suosnivač jednog fonda koji je sudionik privatizacijskog natječaja, a s druge strane štiti prava zaposlenika "Maestrala". Činjenica je da se gradonačelnica našla u dvojnoj ulozi, rekao je Matušić.

Prema njegovim riječima, HDZ podržava zaštitu prava djelatnika hotela "Maestral" u procesu privatizacije, o čemu će biti riječi i 22. kolovoza u Zagrebu na sastanku potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i predstavnika sindikata, udruge branitelja, uprave toga hotelskog poduzeća, te lokalnih vlasti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene