Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saborski zastupnik i predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a Frano Matušić na današnjoj konferenciji za novinare, govoreći o prodaji hotelskoga poduzeća "Maestral", nije isključio moguće poništenje njegove privatizacije.


Matušić je optužio SDP da je za vrijeme njegova mandata provedena esdepeizacija turističkog bogatstva Dubrovnika, jer su tada SDP-ovci najbolje dubrovačke hotele za simboličnu svotu prodali svojim stranačkim prijateljima. 

Vezani članci Prosvjed u Ateni nakon stravične željezničke nesreće u Grčkoj - 15 Nakon željezničke nesreće izbili prosvjedi u Ateni: ''Da se zločin ne zataška, moramo biti glas mrtvih!'' Slika nije dostupna Zagradili hotel Maestral lancima jer neovlašteno koristi njihovu zemlju

U  isto je vrijeme odbio komentirati ulogu dubrovačke gradonačelnice u slučaju "Maestral", budući da je grad suosnivač jednog fonda koji je sudionik privatizacijskog natječaja, a s druge strane štiti prava zaposlenika "Maestrala". Činjenica je da se gradonačelnica našla u dvojnoj ulozi, rekao je Matušić.

Prema njegovim riječima, HDZ podržava zaštitu prava djelatnika hotela "Maestral" u procesu privatizacije, o čemu će biti riječi i 22. kolovoza u Zagrebu na sastanku potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i predstavnika sindikata, udruge branitelja, uprave toga hotelskog poduzeća, te lokalnih vlasti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju