Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tuga među radnicima

'Kraljevica' zatvara vrata, počelo potpisivanje otkaza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstariji hrvatski škver zauvijek zatvara svoja vrata.

Brodogradilište Kraljevica potpisuje otkaze i ugovore o otpremnini koja bi im, kao i dvije zaostale plaće, trebala biti isplaćena u roku tri dana. Svaki će radnik dobiti 6.400 kuna po godini staža u brodogradilištu. Tužni radnici razdužili su alat i opremu, a tek poneki je bio raspoložen za razgovor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Privatni koncesionar Vrdoljak: Postoji šansa za nastavak proizvodnje u Kraljevici Slika nije dostupna Ovisni o škveru Stečaj Kraljevice je kao da u Zagrebu 75.000 ljudi dobije otkaz

'To vam je to, to je naš Čačić, naš Linić, naš Milanović, i to je naša Hrvatska.Jad i čemer je ovo! Vidite, tri papira, tri papira i knjižica kroz par dana kad nas odjave i to vam je naša budućnost', kaže radnik Hrvoje Lončarić.

'Lijepo su nam pokazali kako nam braća žele', kaže radnik Mate Kučan. 'Mislim da je bilo rješenja, nekih drugih i boljih, kvalitetnijih, a sad - što je tu je', kaže Pavle Pavlović. 'Što reći? Mislim, tužno je!', kaže Mario Mandekić, radnik.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene