Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poseban poklon

Iznenađenje vrijedno 499 dolara za sve sudionike IdejeX!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Festival IdejaX će se 11. i 12. svibnja održati u Casinu Solei, u Umagu. Svoj dolazak na festival do sada je potvrdilo više od 40 čelnih ljudi marketinga vodećih hrvatskih kompanija. Sve sudionike očekuje vrijedna nagrada!

Prijave za sudionike su otvorene do 10. svibnja po last minute cijeni od 1.999 kn. U cijenu kotizacije uključen je i vrijedan poklon svim sudionicima - besplatan primjerak ekskluzivnog istraživanja tvrtke Forrester Research, pod nazivom ‘The Interactive Brand Ecosystem’, čija je tržišna cijena 499$.

Pročitajte i ovo Ilustracija prekršajni postupak Mladić u Umagu vozio kružnim tokom pa sletio u more Ilustracija Tragedija kod Umaga Muškarac (88) šetao i pao u more: Udario je glavom u stijene i preminuo

Dodjela nagrada X i Mixx održat će se u subotu 12. svibnja, kada će biti proglašeni i dobitnici prestižnih nagrada "Oglašivač godine" i "Agencija godine" temeljem zbroja bodova u ukupnoj konkurenciji pristiglih radova.

Uz vrhunska predavanja svjetskih stručnjaka kao što su Nate Elliott, Cindy Gallop, Simon Clift, John V. Willshire, Robbie Douek, Lazar Džamić, Dave Chaffey, Ana Anđelić i Dave Trott, na festivalu će predavanja održati regionalni stručnjaci Branimir Brkljač, Jugoslav Petković i Goran Vlašić, a sudionici nikako ne bi smjeli propustiti niti panel diskusiju o izazovima TV oglašavanja u digitalnom okruženju koju moderira prošlogodišnji pobjednik Davor Bruketa (Agencija godine 2011).

Ured Vlade RH održat će i radionicu o izazovima političke online komunikacije, a svi sudionici moći će pogledati prijavljene radove za X i Mixx na izložbi u samom Casinu.

Pored službenog dijela programa, IdejaX 02 za sudionike je organizirala brojne zabavne sadržaje, koncerte i partije. Odličan provod u Umagu garantiraju Dalibor Matanić u ulozi DJ-a na Erste Bank partiju dobrodošlice u četvrtak, Antena Zagreb zabavit će sudionike na partyu u petak, a hip-hop bend Dječaci u subotu nakon završne dodjele nagrada, uz vrhunsku svirku dovest će IdejuX02 do završetka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene