Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skupina američkih turističkih agenata, članova Udruge specijaliziranih organizatora putovanja ASS, u Dubrovniku se susrela s direktorom Hrvatske turističke zajednice Nikom Bulićem i time završila program svoje godišnje konvencije, koja se ove godine održala u Hrvatskoj.


Za boravka u Hrvatskoj američki turoperatori posjetili su Zagreb, Split, Plitvička jezera i Dubrovnik.

Vezani članci Jadran Barač Uhićen predsjednik dubrovačkog SDP-a i kandidat za gradonačelnika, sam se predao policiji Dubrovnik - 2 U jednoj hrvatskoj županiji od početka veljače zabilježeno čak 126 kršenja epidemioloških mjera

Direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić je, najavivši još jednu uspješnu sezonu, kazao da posjet američkih turoperatora pokazuje koliko je zanimanje za hrvatski turizam i koliko je Hrvatska privlačna posjetiteljima.

Voditeljica Ureda Hratske turističke zajednice u New Yorku Nena Komarica kazala je kako je Dubrovnik najzanimljivije mjesto za Amerikance, a boravak turoperatora u Hrvatskoj rezultirat će velikom promidžbom naše zemlje u američkim medijima.

Zadnji dan boravka održana je u tvrđavi Revelinu poslovna radionica na kojoj su se američki turistički agenti susreli s gradskim predstavnicima i turističkim gospodarstvenicima.