Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

'Three men in the boat'

BBC u najgledanijem terminu prikazuje reportažu iz Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska nacionalna TV kuća BBC će u utorak i srijedu, 21. i 22. lipnja s početkom u 21 sat, odnosno 20 sati po hrvatskom vremenu na drugom programu prikazati epizodu snimanu u Dubrovniku u sklopu popularnog putopisnog serijala 'Three men in the boat'.

Objava na BBC-u nastavak je izvrsne promotivne kampanje Dubrovnika u svijetu nakon nedavne objave na CNN-ovu portalu s reportažom o porijeklu kravate. Dubrovački hotel Excelsior pripremio je iznenađenje britanskim komičarima Dara Ó Briain, Rory McGrath i Griff Rhys Jones, ujedno i voditeljima britanskog serijala tako da je u 'Galeriji slavnih' uvrstio fotografiju glumaca iz showa uz bok engleske kraljice, Morgana Freemana, Liz Taylor i drugih. Reakciju poznatih britanskih glumaca i komentare na viđeno zabilježile su kamere BBC-a. Uz kadrove iz Hotela Excelsior ekipa BBC-a snimala je gradsku jezgru Dubrovnika kao i glumce koji veslaju iz stare gradske luke što je iznimna promocija Dubrovnika na BBC-u.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Podsjećamo, riječ je o serijalu koji prati avanture tri prijatelja koji plove brodom zanimljivim destinacijama a koji se zadnjih nekoliko godina emitira na britanskoj nacionalnoj televiziji i bilježi gledanost od gotovo 4 miljuna gledatelja po epizodi. Do sada su emitirali putovanja kroz Englesku, Škotsku i Irsku a u ovoj će epizodi po prvi put prikazati avanture iz Hrvatske, Crne Gore i Italije.

Putopisni TV Show 'Three men in the boat' nastao je na temelju istoimene knjige britanskog pisca Jerome K. Jeromea u kojem tri prijatelja u drvenom čamcu plove rijekom Temzom i usput susreću zanimljive ljude i mjesta te doživljavaju brojne avanture. Domaćini i glumci u serijalu 'Three men in the boat' su poznati britanski komičari Dara Ó Briain, Rory McGrath i Griff Rhys Jones koji u svakoj emisiji s gledateljima dijele svoje doživljaje na brojnim putovanjima. Emisija koja je prvi put emitirana u siječnju 2006. godine do danas bilježi veliku gledanost i iznimno je popularna u Velikoj Britaniji.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene