Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na svečanoj proslavi povodom lansiranja portala www.finapapizza.com okupilo se 400 vlasnika pizzerija, pizza-majstora i VIP gostiju.


METRO Cash & Carry Hrvatska svečanom je proslavom u hotelu Antunović obilježio lansiranje prvog internet portala za pizzerije i špageterije u Hrvatskoj - www.finapapizza.com.

Vezani članci Slika nije dostupna Život bez kebaba, roštilja i sarme samo je tuga i žalost! Slika nije dostupna Zlatko Gall: Nažalost postoje jela koja izumiru!

Proslavu, koju je pred 400 vlasnika pizzerija i pizza-majstora iz cijele Hrvatske vodila Nikolina Pišek, obliježio je spektakularan nastup profesionalnih pizza-akrobata talijanske škole Pizza.it, a posebni gosti programa, koji je uz Gustafe trajao dugo u noć, bili su talijanski ambasador Allessandro Pignatti, poznati talijanski pizza-majstor Allesandro Negrini i predsjednik Udruge restoratera Hrvatske, Miroslav Folnegović.

Proslavu je otvorio predsjednik uprave METRO Cash & Carry Hrvatska gospodin Adriaan De Wit, a glavna točka programa bio je 'Pizza show' - Allesandro Negrini, bivši europski prvak i direktor škole Pizza.it School i akrobatski tim predvođen Umbertom Napolitanom, članom talijanske reprezentacije i dvostrukim pobjednikom natjecanja 'Mondo della pizza acrobatica', tijekom nastupa su u svoje koreografije s tijestom za pizze uključivali i publiku, jednu od gledateljica 'odjenuli' su u tijesto promjera 2 metra, a na kraju su pripremili 100 pizza za degustaciju. Ostatak večeri Gustafi su očekivano pretvorili u pravu 'feštu'.

Portal za pizzerije i špageterije Finapapizza.com dio je METRO-ovog projekta 'Pizza-recept odlične suradnje' i novost je na hrvatskom internetskom tržištu. Portal Finapapizza.com povezan je s portalom Dnevnik.hr, jednim od 10 najposjećenijih portala u Hrvatskoj, a sadržaj portala uređuju profesionalni gastro novinari. Posjetitelji portala prema različitim kriterijima (lokacija, ponuda, dostava i sl.) mogu pretraživati opsežnu databazu picerija i špageterija koja sadrži detaljne opise objekata i usluga, jelovnike i cijene, fotografije i dodatne informacije koje pizzerija želi predstaviti. Osim detaljnog preglednika, portal nudi i razne zabavne sadržaje kao što su recepti, gastro info, druga strana pizze i video.