Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Dubrovnik: Bajkovita oaza obiteljskih uspomena

PR
PR Izvor: TZDNŽ_Dubrovnik
Aktualno Galerija PR PR Foto: Izvor: TZDNŽ_Dubrovnik Minčeta PR Foto: Izvor: TZDNZ Onofrijeva fontana PR Foto: Izvor. TZDNŽ Lastovo uvala Borova PR Foto: Foto: Ante Gugić +8 PR Galerija 1/13 >>
U zagrljaju plavog neba i tirkiznog mora leži biser Jadrana – Dubrovnik. Ovdje, među isprepletenim ulicama i skrivenim kutkovima, vaša obiteljska avantura ispisuje nove stranice tisućljetnoj povijesti Grada.

Između čarobnih zidina i kula Dubrovnika, kvaliteta odmora s obitelji ostvaruje najviše standarde. Hoteli s 3, 4 ili 5 zvjezdica nude udobnost na svakom koraku, dok privatni smještaj, obasjan suncem i mirisom mora, pruža toplinu doma daleko od kuće.

Na predjelu Lapada i Babina kuka, šetnje uz more postaju magični trenuci, ispunjeni smijehom djece i mirisima Mediterana. Prošetajte Uvalom Lapad, zaronite u okuse lokalnih specijaliteta, a djeci dopustite da slobodno istraže pitome plaže.

PR PR (Foto: Foto: Joško Leoni)

Na plaži Copacabana, neka vaši mališani otkrivaju kristalno čisto more dok vi zajedno s njima uživate u blagodatima biserne obale.

Zavirite u srce grada, osjetite pulsiranje Dubrovnika, istražite Akvarij, prošetajte gradskim Zidinama… uživajte u trenucima opuštanja ispred gradske kavane, dok se djeca slobodno igraju.

PR Onofrijeva fontana (Foto: Izvor. TZDNŽ)

Za male istraživače, kratak izlet brodom do otoka Lokruma otvorit će nova uzbuđenja gdje svaki kutak ovog nenaseljenog otočića krije priču o ljepoti prirode. Malo jezero na Lokrumu bezbrižno je utočište roditeljima male djece i neplivača.

Na Bosanci u Medenoj dolini, radostan osmjeh na licu mališana dok jašu ponije i upoznavaju domaće životinje vratit će i vas u djetinjstvo.

Poput čarobne šume iz bajke, arboretum Trsteno nije samo vrt pun biljaka, već mjesto gdje se priroda isprepliće s poviješću. Dopustite djeci da se slobodno izgube u igri među visokim palmama i cvjetnim alejama, gdje se svaki korak pretvara u avanturu otkrivanja novih biljnih vrsta i tajnovitih skrovišta.

PR Arboretum_Trsteno (Foto: Izvor: TZDNŽ)

Sigurno je da ljeto u Dubrovniku donosi neizmjernu radost djeci. Pješčane plaže elafitskih otoka, šljunčane obale Slanog, sve su to darovi prirode, spremni za vašu obiteljsku pustolovinu. Dok sunce grije vašu kožu, more miluje vaša stopala, osjetite snagu ljubavi i radosti u svakom trenutku provedenom ovdje, slobodni od svakodnevnog stresa.

PR Pasjača (Foto: Izvor_TZO_Konavle)

Ne dopustite da Dubrovnik bude destinacija koju želite „odraditi“ jer propuštate nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život. Vaša djeca će vas s nestrpljenjem pitati: "Kada ćemo ponovno u Dubrovnik?" A vi, zagledani u daljinu, osjećat ćete toplinu sunca, miris mora i radost obitelji koja je pronašla svoj raj na zemlji.

U svakom pogledu, u svakom dodiru, Dubrovnik daruje svoju čaroliju, stvarajući nezaboravne uspomene koje će obitelj nositi u srcima zauvijek.

PR PR (Foto: Pr/PR)

PR PR (Foto: Izvor: HTZ)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene