Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u pritvoru

ZLOSTAVLJAČ U MEDULINSKOM KAMPU Napao suprugu i djecu, prevezeni su u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po dolasku policije 39-godišnjak je navodno odbijao postupati po izdanim upozorenjima i zapovijedima te su nad njim primijenjena sredstva prisile.

U pulskom policijskom pritvoru završio je Nijemac jer je najprije napao suprugu, a potom i djecu koja su ga htjela spriječinti u obiteljskom nasilju, doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

 

Pulska policija izvijestila je da je provela kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim njemačkim državljaninom kojega sumnjiči za nanošenje tjelesnih ozljeda i povreda djetetovih prava.

Osumnjičeni je, prema policijskom izvješću, u srijedu od 00.30 do 4 sata, u kampu na području Medulina, pod utjecajem alkohola, prvo verbalno, a potom i fizički napao svoju 32-godišnju suprugu, također njemačku državljanku. Kada ga je dvoje djece pokušalo spriječiti muškarac je fizički napao i njih te su 32-godišnjakinja i djeca prevezeni u Opću bolnicu Pula radi pružanja liječničke pomoći i utvrđivanja težine ozljeda.

Uhićen 23-godišnjak zbog spolnog zlostavljanja djeteta

Po dolasku policije 39-godišnjak je navodno odbijao postupati po izdanim upozorenjima i zapovijedima te su nad njim, radi sprječavanja bijega i napada na policijske službenike, primijenjena sredstva prisile.

Nakon što je priveden u policijsku postaju policija je otkrila da je od kolovoza prošle godine, u više navrata verbalno i fizički zlostavljao suprugu i to pred četvero malodobne djece, a kada su djeca pokušala pomoći majci, muškarac je, jednom u listopadu prošle godine kao i sada u Medulinu, napao i njih.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u srijedu u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene