Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock)
Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Gulicer/Thinkstock

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda alkoholizirani dvojac završio je u pritvoru, izvijestila je koprivnička policija.


U mjestu Herešin kod Koprivnice odigrala se prava drama u petak u popodnevnim satima kada su dvojica alkoholiziranih muškaraca napala trećeg, a u sukobu su radile šake, zubi i - sjekira. 

Vezani članci Andrej Plenković u Koprivnici Plenković objavio odličnu vijest za umirovljenike, komentirao i Milanovićev potez: ''To nije napravio nijedan predsjednik u 20 godina...'' Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell) Trojica se pijana potukla u kafiću, jedan mahao spolovilom, a njegova prijateljica čupala vlasnicu

Koprivnička policija izvijestila je da su mladića (21) napala dvojica muškaraca, a čini se da je svemu kumovao alkohol. Starijem je (44) izmjereno 1,67 promila, a mlađem (21) 1,62 promila, dok je napadnuti popio znatno više (2,23 promila). 

Tijekom sukoba stariji je muškarac mladića udario sjekirom po glavi, dok ga je mlađi udario i ugrizao za obraz. Iako je napadnuti zadobio lakđe tjelesne ozljede, dvojac je prijavljen zbog sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i teške tjelesne ozljede.

Obojica su završila u pritvoru.