Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaštitar pronevjerio milijun i pol kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka policija provela je kriminalističku obradu nad 27-godišnjakom iz Bakra kojega se sumnjiči da je kao zaštitar tvrtke "Sokol Security" počinio kažnjivo djelo te pronevjerio i stekao protupravnu imovinsku korist od 1,5 milijuna kuna, priopćila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Osumnjičeni 27-godišnjak poslijepodne će, uz kaznenu prijavu, biti priveden u Istražni centar riječkoga Županijskog suda.

Pročitajte i ovo Kune odlaze u zaborav: Ilustracija - 2 Bez naknade Objavljena važna vijest za sve koji još imaju kune: Odluka stupa na snagu 1. siječnja Razmjena kuna i kovanica - 3 Slavuj, medo... Čuvate li još uvijek kovanice kuna? Reporterka Dnevnika Nove TV istražila je koje imaju veću vrijednost, kao i dokad ih možete vratiti

Kaznenu prijavu protiv zaštitara podnio je Autoklub "Rijeka".

Policija navodi da se, na osnovi uvida u materijalno-financijsku dokumentaciju Autokluba "Rijeka", riječke podružnice Fine i zaštitarske tvrtke "Sokol Security", osnovano sumnja da je zaštitar otuđio veću novčanu svotu.

Sumnja se da je od svibnja do rujna ove godine protupravno prisvojio 102 vrećice s dnevnim utršcima i polozima Stanice za tehnički pregled vozila "Preluk".

Time je Autoklub "Rijeka", u sklopu kojega posluje Stanica za
tehnički pregled vozila, oštećen za 1,5 milijuna kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene