Utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2018. na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznenih djela, objavili su iz policije.

Galerija


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim muškarcem za kojeg postoji osnova sumnje da je počinio više kaznenih djela razbojništava.

Vezani članci Ministar Banozić uručio Rješenja za građane smještene u Studentskom domu - 4 Ministarstvo državne imovine dodijelilo 16 rješenja o sufinanciranju najma stanova: "Napokon smo i to dočekali" Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba Bandić opet obećava: "Devet obitelji sutra dobiva ključeve gradskog stana"

Utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2018. na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznenih djela od čega 12 kaznenih djela razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni.

Maskiran je ulazio u objekte napada te uz prijetnju nožem i(li) pištoljem otuđivao novac. Ukupna pričinjena materijalna šteta iznosi oko 72.750 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće, priopćili su iz zagrebačke policije.