Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ZAGREBU

Maskiran mahao nožem i pištoljem te iz ljekarni i trgovina opljačkao više od 70.000 kuna

Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ)
Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ) PUZ
Aktualno Galerija Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ) Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ) Foto: PUZ Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ) Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ) Foto: PUZ +0 Pljačkaš iz Zagreba (Foto: PUZ) Galerija 1/3 >>
Utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2018. na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznenih djela, objavili su iz policije.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim muškarcem za kojeg postoji osnova sumnje da je počinio više kaznenih djela razbojništava.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2018. na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznenih djela od čega 12 kaznenih djela razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni.

Maskiran je ulazio u objekte napada te uz prijetnju nožem i(li) pištoljem otuđivao novac. Ukupna pričinjena materijalna šteta iznosi oko 72.750 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće, priopćili su iz zagrebačke policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene