Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U petak oko ponoći dogodio se neobičan incident na zagrebačkim Ravnicama u kojem su na dva tramvaja, koja su prometovala u smjeru Dubrave, propucana stakla.


Riječ je o tramvajskim linijama 11 i 12 koji su vozili Maksimirskom kada je u jednom trenutku došlo do pucanja stakla. Kako nam je potvrđeno iz ZET-a, propucana su vrata na 11 -ici te tri prozora tramvaja broja 12.

Vezani članci Gužve u zagrebačkim tramvajima - 2 Tomašević otkrio očekuju li nas poskupljenja karata ZET-a: ''Ima dugovanja zbog kredita radi realizacije žičare'' U Zagrebu tramvaj naletio na ženu - 1 Tramvaj u Zagrebu naletio na pješakinju, prevezena u bolnicu

'Naši su vozači reagirali profesionalno i najprije provjerili je li nekome potrebna pomoć. Zaprimili smo i nekoliko poziva uznemirenih građana, uglavnom roditelja čija su se djeca vraćala kući', rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

Kako doznajemo, u oba tamvaja se u trenutku incidenta nalazilo tek desetak putnika, a prema prvim informacijama ozlijeđenih nema.

Policija je odmah izašla na teren te obavila očevid nakon kojeg će se znati što je uzrokovalo pucanje stakla. Prema neslužbenim informacijama, radi se o matcima iz zračne puške koji su završili u tramvajima.

'Do završetka očevida jedino mogu potvrditi oštećenja dvaju tramvaja. Plicijski je očevid trajao do dugo u noć, izuzete su snimke video nadzora, a najvažnije je da nije bilo ozlijeđenih', dodao je glasnogovornik ZET-a.