Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojica u pritvoru

Strava u Zagrebu: Mladić htio dati otkaz, poslodavac mu priredio pakao - zatočili ga, tukli i prijetili mu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajci završili su kriminalističku istragu nad muškarcima u dobi od 44 i 46 godina osumnjičenima da su pokušali zatočiti i iznuđivati novac od 19-godišnjaka. Uz njih, završena je istraga i nad 43-godišnjakom koji je osumnjičen da je ista kaznena djela i počinio.

43-godišnjak je 19-godišnjaka htio zadržati kao zaposlenika u svojoj tvrtki nakon što mu je mladić rekao da daje otkaz.

O mladićevoj namjeri obavijestio je 44-godišnjaka i 46-godišnjaka. Angažirao ih je da prijetnjama prisile 19-godišnjaka da ostane na radnom mjestu.

Početkom srpnja ove godine 44-godišnjak i 46-godišnjak automobilom marke Mercedes došli su na područje Novog Zagreba gdje se 19-godišnjak nalazio te su ga pitali da im se pridruži na kavi, na što je mladić pristao.

Pročitajte i ovo Načelnik Severina fizički napao vlasnicu kafića - 3 Skandalozno Načelnik koji je mlatio ženu pušten na slobodu: Policija analizira ima li elemenata kaznenog djela

Dolaskom do prostorija tvrtke u Novom Zagrebu 44-godišnjak je 19-godišnjaka prisilio da uđe u jednu od prostorija, dok ga je 46-godišnjak prestrašio prijetnjom i zatražio da napiše kako je 44-godišnjaku dužan novac zbog kojeg će ostati u radnom odnosu.

19-godišnjak je to odbio. 44-godišnjak ga je prisilio da uđe u drugu prostoriju, koju je potom zaključao, a onda ga je fizički napao i zatražio da snimi njegovu izjavu o tome da je počinio krađu. Mladić je iz straha za život pristao. Nakon toga je potpisao papir koji je prethodno ispunio 46-godišnjak.

Pročitajte i ovo Spriječen domišljat pokušaj krijumčarenja cigareta i duhana - 4 Razotkrila ga Carina Bio je domišljat, ali nije mu pomoglo: Skrivao 10 kilograma duhana i više od 20.000 cigareta

44-godišnjak je tada ponovno fizički nasrnuo na 19-godišnjaka. Nekoliko ga je sati držao zaključanog u prostoriji, a onda mu zaprijetio i s njim otišao u naselje na području Novog Zagreba. Tamo se pojavio 43-godišnji vlasnik tvrtke koji je ponovio prijetnje.

44-godišnji muškarac 19-godišnjaka je odvezao do apartmana na području Siska, iz kojeg je mladić na kraju uspio pobjeći. Sva trojica muškaraca pritvorena su uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene