Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica tražitelja azila iz Maroka koji su opljačkali i pokušali silovati 19-godišnju Zagrepčanku su pritvorena.


Marokanci u dobi od 20, 23 i 28 godina uhićeni su zbog sumnje da su u petak između ponoći i tri sata ujutro za oko stotinjak kuna opljačkali te pokušali silovati mladu djevojku, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Vezani članci Panoramski autobus ZET-a koji ne može ispod nadvožnjaka (Foto: Grad Zagreb) ZET kupio autobuse koji ne mogu proći ispod nadvožnjaka: ''To možda čak i neće biti problem...'' Eksplozija u Siriji (Foto: Arhiva/AFP) Eksplozije odjekivale Damaskom: Rusija upozorava da će izraelski napadi dovesti do eskalacije napetosti

Trojica Marokanaca, smještena u novozagrebačkom hotelu 'Porin', upoznali su djevojku u središtu grada i s njom zajedno krenuli u Novi Zagreb.

>> SMRTNA KAZNA mladićima koji su brutalno silovali i ubili studenticu

Dvojica su osumnjičena za pokušaj silovanja, a jedan za pljačku te su jučer predani pritvorskom nadzorniku Županijskog državnog odvjetništva.

U zagrebačkoj policiji za Dnevnik hr. potvrdili su kako je provedeno kriminalističko istraživanje protiv tri Marokanska državljana u starosti 20, 23 i 28 godina te da je utvrđeno teško kazneno djelo protiv spolne slobode i pokušaja silovanja te razbojništva. Policija je o ovom slučaju izvijestila nadležna sudska tijela, a Marokance predala pritvorskom nadzorniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook