Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Nožem napao 18-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska Policijska uprava kriminalistički obrađuje 20-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je noćas, pola sata nakon ponoći, pred ugostiteljskim objektom zadao više ubodnih rana nožem 18-godišnjaku.

Izgred se dogodio nakon njihova međusobna fizičkoga obračuna. Kako je izvijestila policija, 18-godišnjak je teško ozlijeđen, no izvan životne je opasnosti. Nekoliko sati poslije policija je sprovela 20-godišnjaka i on je pod kriminalističkom obradbom, navodi se u jutrošnjem policijskom izvješću.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Policija je jutros izvijestila i da je sprovela još jednoga 20-godišnjaka sa zadarskoga područja zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo zlouporabe droga. 

Kod njega su policijski službenici 30. kolovoza pronašli 33 grama sintetičke droge "speeda", a pretragom doma pronađeno je još 191,7 grama te droge, 138 tableta "ecstazyja" i 4,2 grama marihuane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene