Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili u pritvoru

Zadar: Dvojica Poljaka pretukla taksista i gađala ga pivskim bocama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Poljaka, u dobi od 30 i 20 godina, koje se sumnjiči da su u Zadru pretukla taksista (59), uz kaznenu su prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, priopćila je u utorak PU zadarska.

Sumnjiči ih se da su u nedjelju oko 1 sat u noći u Zadru, u ulici Antuna Gustava Matoša prišli parkiranom taksiju te fizički napali vozača, pokušavajući ga izvući iz vozila, pri čemu je 58-godišnji taksist teže ozlijeđen. Nakon što se vozač pokušao udaljiti, nastavili su prema njemu bacati pivske boce, uslijed čega su oštetili vozilo koje je u vlasništvu 36-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Obojica su uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene