Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DAVID KOMŠIĆ IDE NA SUD

Zadao joj 70 uboda: Potvrđena optužnica za brutalno ubojstvo djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Županijski sud u petak je potvrdio optužnicu za teško ubojstvo 20-godišnjem Davidu Komšiću kojega tužiteljstvo tereti da je u veljači ove godine iz ljubomore ubio svoju bivšu djevojku, 18-godišnju Kristinu Krupljan, sa 70 ubodnih i petnaestaak reznih rana po glavi i tijelu.

Optužnicu je u petak potvrdilo optužno vijeće pa se očekuje sazivanje pripremnog ročišta na kojem će, među ostalim, biti određen i datum početka suđenja.

Pročitajte i ovo Noa Milivojev Suđenje u Beogradu Ubojica tiktokerice Noe istraživao kako uništiti tragove ubojstva, otkrivene i jezive poruke: "Svi stvaramo svoje monstrume" Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..."

U optužnici podignutoj u lipnju ove godine stoji da je David Komšić 22. veljače oko 21:30 sati u Zagrebu na izuzetno brutalan način usmrtio bivšu djevojku nakon što su se vratili iz večernjeg izlaska, a znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim i da je trudna te da želi prekinuti emotivnu vezu s njim.

Najprije ju je "ponukan ljubomorom i željom za odmazdom te u nakani da ju usmrti" lijevom rukom pritisnuo na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati, a potom joj "nožem zadao sedamdesetak ubodnih i ubodno-reznih rana te petnaestak reznih rana po tijelu i glavi".

Djevojka je od teških rana preminula na mjestu zločina.

Osim ovog zločina Komšić je i ranije bio optužen da zbog izazivanja prometne nesreće na Sveticama u travnju prošle godine kada je autom udario u pješaka koji je prelazio cestu, iako je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo za pješake. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene