Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deset policajaca okružilo kuću

Prijetio da će ubiti sve koji priđu pa se predao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac se zatvorio na tavanskom stanu i rekao da neće izaći dok ne dođu specijalci.

Policajci PU brodsko-posavske izašli su na teren nakon dojave da u Crnom Selu, pokraj Velike Kopanice muškarac prijeti da će ubiti sve koji priđu kući. Navodno se radi o umirovljenom bojniku HV-a, 47-godišnjem T.M. koji je poručio da neće izaći iz kuće dok ne stignu specijalci.

Pročitajte i ovo Zatvor (Foto: AFP) Planirala napad u Britaniji Najmlađa pripadnica ženske terorističke ćelije osuđena na doživotni zatvor u Britaniji: "Bile su pune mržnje" Macron i May (Foto: AFP) Sastanak u Breganconu Emmanuel Macron primio britansku premijeru May kako bi razgovarali o Brexitu

Večernji piše da je T.M. rastavljen i da sam živi u kući te da se šest se puta liječio od PTSP-a, no očito bez rezultata. Mještani Crnog Sela pričaju da je opterećen raznim oblicima paranoje i da ga je strah svega te da živi kao da još u ratu. Mnogim je sumještanima prijetio, piše Večernji.

Desetak je policajca okružilo kuću i pokušavalo s muškarcem mirno pregovarati. T.M. je razgovarao sa sestrom te je obučen u vojnu uniformu izašao kroz vrata kuće i predao se policiji. Rekao je da se u kuću zatvorio jer mu je netko prijetio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene