Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutno ubojstvo

Vrbovec: Zatukao ga sjekirom, upucao pištoljem, dokrajčio nožem pa bacio u bunar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe osumnjičene su za ubojstvo muškarca iz studenog 2013. godine, a čije je tijelo pronađeno jučer.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakinjom i 26-godišnjakom zbog osnova sumnje ubili 41-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Vrbovcu Udomili osobe s mentalnim poteškoćama pa ih pretvorili u robove: Tukli ih, zaključavali po noći, tjerali da rade Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Sumnja se da su osumnjičeni kazneno djelo počinili 24. studenog 2013. godine u poslijepodnevnim satima na području Dubrave kod Vrbovca u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli. U namjeri da ubiju 41-gpdošnjaka, zbog narušenih odnosa, 26-godišnjak je iskoristio vrijeme kada se ubijenio odmarao te ga sjekiricom koju je prethodno donio u kuću više puta udario u glavu.

Nogometnu menadžericu i osječkog suca smaknuo isti ubojica

Potom je tijelo premjestio u podrumski dio kuće gdje je iz plinskog pištolja, kojeg je osumnjičeni prethodno kupio također u dogovoru s osumnjičenom, u glavu oštećenom ispalio više hitaca. Na kraju je oštećenom nožem zadao i više uboda te je 41-godišnjak preminuo na mjestu događaja.

U namjeri da prikriju kazneno djelo osumnjičeni su tijelo oštećenog prevezli do napuštenog imanja na području Vrbovca, gdje je osumnjičeni 26-godišnjak tijelo ubacio u bunar prethodno ga opteretivši komadom željeza koji je poslužio kao uteg.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici pronašli su tijelo 2. travnja u večernjim satima. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnijeta kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene