Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Bez vozačke dozvole

Vozačku je dobio 18. rujna, a već je imao 73 prekršaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač koji je noćas skrivio prometnu nesreću u kojoj je uz njega smrtno stradalo još troje ljudi, do sada je uzrokovao 73 prometna prekršaja.

No, da stvar bude još apsurdnija i tragičnija, vozačku dozvolu prvi je put dobio 18. rujna ove godine.Vozač Opel Vectre koja se od siline udara sinoć u Branimirovoj ulici doslovno prepolovila stari je poznanik policije. Evidentiran je zbog 73 prometna prekršaja, od kojih je 36 bilo težih i koji su uključivali vožnju u alkoholiziranom stanju i vožnju bez dozvole. Četiri je puta bio uhićen i kažnjen zatvorskom kaznom. Skrivio je tri prometne nesreće u kojima je bilo ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog izazivanja prometne nesreće tri godine zatvora i trajno oduzimanje vozačke Slika nije dostupna Skrivio nesreću pijan, bez vozačke i u tehnički neispravnom vozilu

>> Zagreb: U stravičnoj nesreći poginule 4 osobe

Zbog devijantnog ponašanja muškarac je nekoliko puta bio pozivan na obavijesni razgovor, no nikada se nije odazvao. Prometne prekršaje nesavjesni vozač počinio je bez vozačke dozvole, nju je prvi puta stekao 18. rujna ove godine. No, već je sinoć, nepropisno zaobilazeći vozilo ispred sebe, skrivio prometnu nesreću u kojoj je su smrtno stradale četiri osobe. Uz problematičnog vozača, poginule su, kako se neslužbeno doznaje, njegove dvije sestre i majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene