Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zapalio se na autocesti

Milijunska šteta: Policija otkrila uzrok požara na kamionu koji je prevozio automobile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na oko milijun kuna procijenjena je šteta nastala kada je u subotu ujutro na A3 kod Kutine izgorio slovenski kamion koji je prevozio rabljena vozila, a policija je večeras objavila da je požar buknuo nakon što je puknula pneumatika na priključnom vozilu.

Oko 10.10 sati, na južnoj strani autoceste A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kod mjesta Repušnica, tijekom vožnje na skupu vozila slovenskih nacionalnih oznaka, na kojem se prevozilo devet rabljenih osobnih vozila došlo je do požara.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Na mjestu događaja u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed trenja naplatka kotača o asfaltnu površinu zbog pucanja pneumatika na priključnom vozilu, nakon čega se požar proširio na skup vozila koji je u potpunosti izgorio, kao i sva vozila, izvijestila je sisačko-moslavačka Policijska uprava

Požar su u 12.40 sati lokalizirali vatrogasci DVD-a Popovača i Stružec. Od 11.17 do 12.45 sati promet je na južnoj strani autoceste od čvora Popovača do čvora Kutina bio obustavljen za sav promet te je tekao obilaznim pravcima.

Materijalna šteta se procjenjuje na oko milijun kuna, a policija će o ovom događaju Županijskom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Glasnogovornik Policijske uprave sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik prije je izjavio Hini da u požaru nitko nije stradao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene