Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRONAŠLI GA BEZ SVIJESTI

Varaždinska policija uhitila četiri osobe za koje se sumnja da su napali 35-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu je varaždinska policija pronašla ozlijeđenog 35-godišnjaka bez svijesti. Danas su izvijestili da su uhitili četiri osumnjičene osobe.

U subotu oko četiri sata varaždinski su policajci pronašli 35-godišnjeg muškarca bez svijesti. Utvrdili su da ga je najvjerojatnije napalo više osoba.

Danas su policijski službenici ''identificirali četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom''. Radi se o 24-godišnjakinji te muškim osobama u dobi od 20, 25 i 29 godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LEŽERNO IZDANJE VIDEO Novi riječki gradonačelnik Marko Filipović u ležernom izdanju: Nasmijat će vas odgovor na pitanje koga bi želio da ga glumi u filmu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GRADOVI I ŽUPANIJE Politički veterani izgubili županije, ima i iznenađenja: "Daleko je to od mojeg najvećeg poraza", "Birači su me nagradili"

''Oni su uhićeni te je u tijeku kriminalističko istraživanje, nakon čega će se uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske'', priopćila je varaždinska policija.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene