Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljuta goveda

Uznemirilo ih je fotografiranje: Volovi u Istri ozlijedili četvero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje od četvero ozlijeđenih prevezeni su u Opću bolnicu u Puli dok je preostalima pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Poreču.

Četvero ljudi je ozlijeđeno u nesvakidašnjoj nesreći koja se dogodila u auto-kampu Ulika na području Tara, nedaleko od Poreča, gdje su tijekom održavanja manifestacije na turiste nasrnuli volovi, izvijestila je u utorak istarska policija.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

Prema policijskim podacima, do nemilog događaja je došlo neposredno nakon što je 68-godišnjak zaustavio zaprežna kola koja su vukla dva vola. Tek što je slovenska državljanka (56) stala između njih u namjeri da ih fotografira, volovi su se uznemirili te nekontrolirano počeli vući zaprežna kola.

Pritom su kopitima ozlijedili slovensku državljanku i 68-godišnjaka koji ih je pokušao smiriti. Osim toga, uslijed nekontroliranoga kretanja kola ozlijeđena je i 20-godišnja djelatnica te 46-godišnji austrijski državljanin, inače gost kampa, a oštećeno je i nekoliko kamp-kućica.

Dvoje od četvero ozlijeđenih prevezeni su u Opću bolnicu u Puli dok je preostalima pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Poreču. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene