Obavijesti Video Pretražite Navigacija
noćna akcija

FOTO Razotkrio ga pas: Albanac uhićen na granici, pogledajte gdje je skrivao čak 11 kg heroina

Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 5
Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 5 PU osječko-baranjska
Aktualno Galerija Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 7 Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 7 Foto: PU osječko-baranjska Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 6 Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 6 Foto: PU osječko-baranjska Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 5 Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 5 Foto: PU osječko-baranjska Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 4 Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 4 Foto: PU osječko-baranjska +2 Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađen heroin - 3 Galerija 1/7 >>
Provodi se istraga nad Albancem koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak uhvaćen na graničnom prijelazu Batina s čak 10,9 kilograma heroina skrivenog u tajnom pretincu automobila.

Na graničnom prijelazu Batina uhićen je albanski državljanin koji je u automobilu prevozio gotovo 11 kilograma heroina.

Pročitajte i ovo Prezentacija zaplijenjene droge u PU zagrebačkoj - 5 Objavljeni detalji VIDEO/FOTO Zagrebačka policija pronašla 400 kilograma droge: ''Ovo je najveća zapljena u posljednjih 10 godina''

Albanac (20) na granični prijelaz stigao je 15 minuta nakon ponoći, no policajci su odlučili njegov automobil pregledati uz pomoć posebnog psa specijaliziranog za pronalazak droga.

Policijski pas doista je i otkrio da bi se droga mogla nalaziti u kokpitu, a policajci su vrlo brzo tu sumnju i potvrdili. Otkrili su poseban spremnik ispod gornje plastike u kokpitu u kojem je bio skriven 21 paketić heroina, ukupne težine 10,9 kilograma. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Alarmantni podaci Otkrivena nova droga na ulicama, više osoba umrlo od predoziranja: "Ovo je nešto što zabrinjava"

Sumnja se da je droga bila namijenjena kupcu iz Slovenije, a PU osječko-baranjska podnijela je kaznenu prijavu protiv uhićenog muškarca. USKOK je također donio rješenje o provođenju istrage zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

Kako navode iz USKOK-a, Albanac se ilegalnim radnjama bavio od početka ove godine. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene