Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan kraj potrage

Policija potvrdila: U Neretvi pronađeno tijelo nestalog Ante Bebića

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ante Cizmic/Cropix
Jutros je u Kominu iz Neretve isplivalo tijelo nepoznate osobe. Policija je potvrdila kako je nakon 26 dana pretrage rijeke Neretve i njezinih obala od Metkovića do Ploča pronađeno tijelo nestalog Ante Bebića.

Kako su nam potvrdili iz PU dubrovačko-neretvanske, jutros su dobili dojavu građana koji je ugledao tijelo u rijeci Neretvi. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

"Policija je odmah izašla na teren", rekli su nam iz policije.

Policija je u utorak poslijepodne potvrdila kako je nakon 26 dana pretrage rijeke Neretve i njezinih obala od Metkovića do Ploča  pronađeno tijelo nestalog Ante Bebića.

Podsjetimo, policija je prijavljeni nestanak Ante Bebića od prvog dana povezivala s osobom koja je navodno u jutarnjim satima 20. siječnja, skočila s Lučkog mosta u rijeku Neretvu.

Slijedeću tu pretpostavku, policija je potragu za Antom Babićem usmjerila upravo na rijeku Neretvu od Metkovića do Ploča. U pretragu korita i obale rijeke, osim službenih policijskih plovila bila su uključena i plovila HGSS-a i Lučke kapetanije koji su intenzivno i ustrajno pretraživali rijeku Neretvu i njenu obalu, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska. 

Tijelo nestalog mladića je pronađeno u utorak oko 10 sati, u rijeci Neretvi u blizini mjesta Komin. Identifikacijom je utvrđeno da se radi o Anti Bebiću i ovim pronalaskom je potraga za njim službeno dovršena.

Nakon provedene obdukcije tijelo preminulog mladića će biti predano obitelji, priopćila je policija. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene