Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao ga slučajni prolaznik

UŽAS U DRNIŠU: Umro na klupi pred PRAZNIM Domom zdravlja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno je dežurni tim bio na intervenciji dok je nesretni 61-godišnjak došao po pomoć u PRAZNI Dom zdravlja! Nažalost, nitko mu nije mogao pomoći.

Rano jutros, nešto prije 7 sati preminuo je 61-godišnjak ispred Doma zdravlja u Drnišu. Navodno je dežurni tim bio na interveniciji u susjednom selu.

>> Osijek: Tek rođena beba ostavljena ispred Doma zdravlja!

Pročitajte i ovo Ilustracija oštećen tijekom potresa Počinje kompleksna obnova zagrebačkog Doma zdravlja vrijedna 10 milijuna eura Ilustracija Kakva tuga Užasna tragedija: Djevojčica je kopala rupu na plaži, a onda se pijesak srušio na nju

61-godišnjak je preminuo na klupi ispred Doma zdravlja, a našao ga je jedan građanin. Pokušali su ga reanimirati, ali bilo je prekasno, potvrdili su iz PU šibensko-kninske za Dnevnik.hr. Istraga je u tijeku.

Iz drniškog Doma zdravlja su u niz navrata isticali kako su preopterečeni intevencijama na ogromnom drniškom području, da nemaju dovoljno medicinskog osoblja te da neće moći stizati na sve intervencije. Treba se utvrditi je li ovo bio jedan od takvih slučajeva. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene